Taxi Montfoort Schiphol

Taxi van Montfoort naar Schiphol vanaf € 59,50

TCMN werkt met een vast tarief voor dag en nacht zodat u niet voor verassingen komt te staan. Van Montfoort naar Schiphol kost u slechts € 59,50.

U kunt bij ons telefonisch reserveren op 030-6880711 en via onze website www.TCMN.nl. Dat is gemakkelijk en snel. TCMN is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor de klanten.

Onze taxi chauffeurs zorgen altijd dat ze op tijd op de afgesproken bestemming zijn en bieden een zo hoog mogelijke service aan de klanten, zo helpen zij u met uw koffers en met het in en uitstappen. Alles om de klanten een zo fijn mogelijke reis te bezorgen. Ook kunt u bij TCMN goedkoop kinderzitjes en dergelijke huren, zodat ook uw kinderen veilig op plaats van bestemming aankomen.

Betaalwijze

Bij TCMN kunt u op een aantal manieren betalen waaronder contant, de chauffeurs van TCMN zorgen altijd dat ze genoeg wisselgeld bij zich hebben zodat dat geen problemen oplevert. Ook kunt u betalen met de pin, er is altijd een mobiel pinapparaat aanwezig in de auto. Creditcard word ook geaccepteerd. U kunt dus zelf bepalen hoe u betaald. Bij betalingen met pin brengen wij €2.50 extra in rekening en bij betalingen met creditcard word er €7.50 extra in rekening gebracht.

Kinderen

Ook wij denken aan de veiligheid van u kind(eren). Als u een kinderzitje, maxi-cosi of een stoelverhoging nodig heeft dan kunt u het erbij huren voor € 5 extra.

Soorten auto's:

Ook als u met meerdere mensen reist kunt u bij TCMN terecht, wij beschikken over een 4 personen auto, Station wagen, Busjes max 6 pers en Busjes max 8 pers. de kosten voor deze busjes zijn:

Ritprijs met stationwagen: € 68,50

Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 68,50

Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 78,50

Services

Bij TCMN staat service hoog in het vaandel. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van de benodigde papieren en passen! De chauffeurs helpen u altijd graag met uw koffers en met het in en uitstappen. Dit alles om u een zo fijn mogelijke reis aan te bieden.

WIj staan bekend om onze goede service en kwaliteit van onze taxi chauffeurs. Wij verzekeren u dat de taxi binnen afgesproken tijd en plaats voor uw deur staat. Onze chauffeurs staan voor u klaar.

Dus ook met meerdere personen kunt u bij TCMN goedkoop van Montfoort naar Schiphol.

Reserveer via onze site www.tcmn.nl of bel naar 030-6880711.