Taxi Woerden naar Schiphol

Goedkope Taxi nodig van Woerden naar Schiphol?

Zoekt u een taxi van Woerden naar schiphol dan zit u bij ons goed. Want TCMN is de goedkoopste van heel Utrecht! Wij bieden u altijd een goede service en helpen u altijd graag! U reist al van Woerden naar Schiphol vanaf  €60,50. Reserveren kunt u op onze site: www.TCMN.nl. U kunt natuurlijk ook bellen naar 030-6880711, onze centrale staat 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar.

Mogelijkheden bij TCMN

Bij TCMN heeft u vele mogelijkheden met betrekking tot betalen en reizen! U kunt natuurlijk met een groep reizen als u daar plannen voor heeft.

Daarvoor gelden de volgende prijzen:

Ritprijs met stationwagen: € 70,50

Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 70,50

Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 87,50

Ook met een groep reist u dus voordelig met TCMN. Taxi Woerden Schiphol heeft ook kinderzitjes en dergelijke te huur voor een bedrag van 5 euro.

Met betalen heeft u ook een paar mogelijkheden bij Taxi Centrale Midden Nederland namelijk contant met creditcard en pin met creditcard kost u dit 7,50 extra en bij pin word er 2,50 in rekening gebracht.

Services

Bij TCMN staat service hoog in het vaandel. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van de benodigde papieren en passen! De chauffeurs helpen u altijd graag met uw koffers en met het in en uitstappen. Dit alles om u een zo fijn mogelijke reis aan te bieden.

WIj staan bekend om onze goede service en kwaliteit van onze taxi chauffeurs. Wij verzekeren u dat de taxi binnen afgesproken tijd en plaats voor uw deur staat. Onze chauffeurs staan voor u klaar.

Wij garanderen u de beste service,kwaliteit en de klantvriendelijkheid van onze taxi chauffeurs. Heeft u per direct een taxi nodig dan verzekeren wij u dat de taxi binnen 15 minuten voor u deur staat. Onze chauffeurs staan klaar om u te helpen met uw bagage als nodig is.