Taxi Lopik Schiphol

TCMN de goedkoopste luchthaven vervoerder van heel Utrecht

Bij TCMN kunt u al vanaf 61,50 Euro van Lopik naar Schiphol! Dit is de goedkoopste service van heel Utrecht. Bij TCMN vinden wij service zeer belangrijk en we zijn heel trots dat we u voordelige prijzen kunnen aanbieden voor een goed verzorgde taxi rit! Onze chauffeurs zijn altijd bereid u te helpen met uw koffers en natuurlijk met het in en uitstappen!

Bij TCMN is het ook mogelijk om een retour-rit te reserveren, u geeft dan u vluchtnummer door en dan staan wij klaar als u land! We zijn altijd op tijd en zelfs als u vertraging heeft dan wachten wij totdat u er bent.  Laatst genoemde behoort  tot  onze service! Dus wilt u voor maar liefst voor € 85,-  van schiphol naar utrecht en weer terug dan zit u bij TCMN goed.

Wij garanderen u de beste service, kwaliteit van onze chauffeurs, zij zullen per direct voor u klaar staan  met het in en uitladen van uw bagages als nodig is. Heeft u per direct een taxi nodig dan staat de taxi binnen 15 minuten voor de afgesproken plaats en tijd.

Reizen met een groep

Bij Taxi Centrale Midden Nederland kunt u ook met meerdere personen of met een groep reizen van Schiphol naar Utrecht! ook hierin zijn wij erg voordelig, dit zijn de prijzen die u dan verwachten kunt:

Ritprijs met stationwagen: € 71,50

Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 71,50

Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 71,50

Bij TCMN is het dus heel erg aantrekkelijk om met een groep te reizen!

Services

Bij TCMN staat service hoog in het vaandel. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van de benodigde papieren en passen! De chauffeurs helpen u altijd graag met uw koffers en met het in en uitstappen. Dit alles om u een zo fijn mogelijke reis aan te bieden.

WIj staan bekend om onze goede service en kwaliteit van onze taxi chauffeurs. Wij verzekeren u dat de taxi binnen afgesproken tijd en plaats voor uw deur staat. Onze chauffeurs staan voor u klaar.

U kunt reserveren op onze website www.tcmn.nl of u kunt bellen naar onze centrale die 24 uur per dag 7 dagen in de week beschikbaar is! Ons telefoon nummer is 030-6880711