Taxi Schoonhoven Schiphol

Goedkoopste taxi van Schoonhoven naar Schiphol!

Zoekt u een goedkope taxi van Schoonhoven naar Schiphol dan zit u bij TCMN goed!. Want wij bieden u deze rit aan voor slechts 76,50 euro.  Bij TCMN heeft u  vele mogelijkheden met betrekking tot reizen en betalen! u kunt bijvoorbeeld reizen met een groep of met kleine kinderen! Voor de allerkleinsten hebben wij allerlei soorten kinderzitjes die u voor 5 euro bij ons huren per rit! Reizen met een groep is mogelijk, TCMN beschikt over busjes en stationwagens, de prijzen voor deze services met groep zijn:

Ritprijs met stationwagen: € 86,50

Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 86,50

Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 96,50

Reserveren kunt u via onze site www.TCMN.nl waar  u ons reserveringsformulier kunt invullen! Of belt u anders naar onze centrale waar wij 24/7 klaar zitten om u verder aan een taxi te helpen! U kunt ons bereiken op 030-6880711. Betalen kan bij ons op 3 manieren namelijk met pin, creditcard en contant, de chauffeurs van TCMN hebben allemaal een mobiel pin apparaat in de auto. Bij betalingen met pin word er 2,50 extra in rekening gebracht en met creditcard 7,50! contant is natuurlijk kosteloos en de chauffeurs zorgen altijd voor genoeg wisselgeld.

Services

Bij TCMN staat service hoog in het vaandel. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van de benodigde papieren en passen! De chauffeurs helpen u altijd graag met uw koffers en met het in en uitstappen. Dit alles om u een zo fijn mogelijke reis aan te bieden.

WIj staan bekend om onze goede service en kwaliteit van onze taxi chauffeurs. Wij verzekeren u dat de taxi binnen afgesproken tijd en plaats voor uw deur staat. Onze chauffeurs staan voor u klaar.

Heeft u per direct een taxi nodig? Dan verzekeren wij u dat de taxi binnen 15 minuten voor uw deur staat.

TCMN Utrecht staat bekend om zijn goedkope luchthavenvervoer en goeie, snelle services! TCMN bied u de goedkoopste services aan van heel Utrecht! Een ritje naar Schiphol vanaf €47,50 vind u nergens!