Taxi Utrecht Amsterdam

Taxi van Utrecht naar Amsterdam nodig?

Mocht u plannen hebben om te gaan stappen in Amsterdam dan gaat u natuurlijk met de taxi. U bespaart dan namelijk de mega hoge parkeerkosten en brandstofkosten. Voor maar 77 euro rijden wij u naar Amsterdam waar u maar wilt. Reserveren kunt u via onze site www.TCMN.nl en daar kunt u ons reserveringsformulier invullen! Of kiest  u er toch voor om te bellen met onze centrale waar wij 24/7 klaar zitten om u verder aan een taxi te helpen! U kunt ons dan bereiken op 030-6880711.

Ritprijs met stationwagen: € 88,00

Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 88,00

Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 119,00

Betalen kan bij ons op 3 manieren namelijk met pin, creditcard en contant, de chauffeurs van TCMN hebben allemaal een mobiel pin apparaat in de auto. Bij betalingen met pin word er € 2,50 extra in rekening gebracht en met creditcard € 7,50! Contant is natuurlijk kosteloos en de chauffeurs zorgen altijd voor genoeg wisselgeld.

Services

Bij TCMN staat service hoog in het vaandel. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van de benodigde papieren en passen! De chauffeurs helpen u altijd graag met uw koffers en met het in en uitstappen. Dit alles om u een zo fijn mogelijke reis aan te bieden.

WIj staan bekend om onze goede service en kwaliteit van onze taxi chauffeurs. Wij verzekeren u dat de taxi binnen afgesproken tijd en plaats voor uw deur staat. Onze chauffeurs staan voor u klaar.