Taxi De Meern Schiphol

Goedkoopste Taxi nodig van De Meern naar Schiphol?

Zoekt u een taxi van De Meern naar Schiphol dan zit u bij ons goed! TCMN is de goedkoopste van heel Utrecht! Wij bieden u altijd een goede service en helpen u altijd graag! U reist al van Zeist naar Schiphol vanaf 47,50! Reserveren kunt u op onze site: www.TCMN.nl u kunt natuurlijk ook bellen naar 030-6880711, onze centrale staat 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar.

Onze chauffeurs staan op de afgesproken tijd en plaats klaar voor u om te helpen met het in en uitladen van de bagage. Wij verzekeren u dat als u per direct een taxi nodig heeft dat de taxi binnen 15 minuten voor u deur staat.

Kinderen

WIj denken natuurlijk ook aan de veiligheid van uw kinderen. Zo kunt u nu ook een kinderzitje,maxi-cosi of een stoelverhoging erbij huren voor € 5 euro.

Wat is er mogelijk bij TCMN

Bij TCMN heeft u vele mogelijkheden met betrekking tot betalen en reizen. U kunt uiteraard met een groep reizen als u daar plannen voor heeft, dit zijn dan de prijzen:

Ritprijs met stationwagen: 

Ritprijs met stationwagen: € 57,50

Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 57,50

Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 74,50

Met betalen heeft u ook een paar mogelijkheden bij Taxi Centrale Midden Nederland namelijk met creditcard en pin met creditcard kost u dit € 7,50 extra en bij pin word er €  2,50 in rekening gebracht.

Services

Bij TCMN staat service hoog in het vaandel. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van de benodigde papieren en passen! De chauffeurs helpen u altijd graag met uw koffers en met het in en uitstappen. Dit alles om u een zo fijn mogelijke reis aan te bieden.

WIj staan bekend om onze goede service en kwaliteit van onze taxi chauffeurs. Wij verzekeren u dat de taxi binnen afgesproken tijd en plaats voor uw deur staat. Onze chauffeurs staan voor u klaar.