Taxi Utrecht Schiphol

TCMN bied u de goedkoopste services aan vanuit Utrecht naar Schiphol!

Bij TCMN Taxi Centrale Midden Nederland kunt u al vanaf 47,50 van en naar Schiphol, waar u bij andere taxi bedrijven voor hoge meterprijzen komt te staan hebben wij bij TCMN een vast laag tarief! Met de taxi van Utrecht naar schiphol heeft vele voordelen. Zo hoeft u niet in te zitten over uw reis en dergelijke want dat doen wij voor u. U bespaart op parkeerkosten bij Schiphol en ook voor de terugreis kunt u alvast bij ons reserveren.
Wij kijken dan zelf doormiddel van uw vluchtnummer of u vertraging heeft en hoe laat u landt. Wij zorgen ervoor  dat onze chauffeur klaarstaan om u direct weer naar huis te rijden. De chauffeurs van TCMN zijn altijd bereid om u te helpen met het dragen van uw koffers en helpen u graag met het in en uitstappen. TCMN doet er alles aan om u een zo comfortabel mogelijke reis aan te bieden. 

Wij staan daarom ook bekend om onze goede service en kwalitieit van onze taxi chauffeurs. Wij verzekeren u dat de taxi binnen 15 minuten op de afgesproken plaats en tijd voor uw deur staat.

Bij TCMN is het uiteraard ook mogelijk om met een groep of meerdere personen te reizen dan gelden de volgende vaste lage tarieven.

Ritprijs met stationwagen: € 57,50

Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 57,50

Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 74,50

Mocht u met kinderen reizen dan heeft TCMN kinderzitjes, stoelverhogingen en maxi - cosi's, deze kunt u huren voor 5 euro per rit.

Reserveren kan op onze site www.TCMN.nl  d.m.v ons reserveringsformulier of u belt naar onze centrale die 24 uur per dag 7 dagen in de week beschikbaar is! U kunt ons ook bellen voor eventuele vragen of aanvullende informatie. Onze centralisten staan u graag te woord.

Boek dus snel uw rit van Utrecht naar Schiphol bij TCMN