Taxi Nieuwegein Rotterdam Airport

TCMN Taxi Centrale Midden Nederland 

TCMN staat niet alleen bekend om haar goedkope ritten naar schiphol maar ook om onze vaste lage tarieven naar Rotterdam Airport voor maar liefst € 89.50 met een personenauto.

Ritprijs  stationwagen: € 99,50

Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 99,50

Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 119,50

Boek dus snel een taxi bij TCMN Taxi Centrale Midden Nederland! Op onze site kunt u het reserveringsformulier invullen of natuurlijk rechtstreeks bellen naar onze centrale. Onze centrale is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar op 030-6880711. Wij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen of om u aanvullende info te geven.

Bij TCMN Taxi Centrale Midden Nederland kunt u voor uw kinderen allerlei kinderzitjes voor diverse leeftijden boeken voor slechts 5 Euro zodat ook u kinderen makkelijk en veilig vervoert kunnen worden. WIj denken natuurlijk ook aan de veiligheid van uw kinderen.

Services

Bij TCMN staat service hoog in het vaandel. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van de benodigde papieren en passen! De chauffeurs helpen u altijd graag met uw koffers en met het in en uitstappen. Dit alles om u een zo fijn mogelijke reis aan te bieden.

WIj staan bekend om onze goede service en kwaliteit van onze taxi chauffeurs. Wij verzekeren u dat de taxi binnen afgesproken tijd en plaats voor uw deur staat. Onze chauffeurs staan voor u klaar.