Taxi IJsselstein Eindhoven Airport

Goedkoopste Taxi IJsselstein naar Eindhoven Airport!!

Vliegt u vanuit Eindhoven Airport en zoekt u een goedkope taxi? Dan zit u goed bij TCMN Taxi Centrale Midden Nederland. Bij TCMN betaald u geen belachelijke hoge meterprijzen maar een vast laag tarief. Van en naar IJsselstein voor slechts 98,50 euro.

Hieronder ziet u de tarieven met meerdere personen:

Ritprijs met stationwagen: € 108,50

Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 108,50

Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 118,50

Als u wilt reserveren dan is dat bij ons mogelijk op 3 verschillende manieren. Zo kunt u telefonisch reserveren op 030-6880711. Ook is het mogelijk te reserveren via onze website www.tcmn.nl of via onze mail info@tcmn.nl

Voor eventueel andere vragen kunt u natuurlijk ook bellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan voor u klaar.

Bij TCMN kunt u al voor 5 euro een kinderzitje huren voor alle leeftijden zodat ook uw kinderen veilig mee kunnen reizen! mocht u een retour wensen te reserveren dan kan dat natuurlijk ook, u geeft uw vluchtnummer door aan ons en dan houden wij zelf in de gaten of u vertraging heeft en wij staan klaar als u land op Eindhoven Airport!

Goedkoopste taxi van IJsselstein naar Eindhoven Airport!

Services

Bij TCMN staat service hoog in het vaandel. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van de benodigde papieren en passen! De chauffeurs helpen u altijd graag met uw koffers en met het in en uitstappen. Dit alles om u een zo fijn mogelijke reis aan te bieden.

WIj staan bekend om onze goede service en kwaliteit van onze taxi chauffeurs. Wij verzekeren u dat de taxi binnen afgesproken tijd en plaats voor uw deur staat. Onze chauffeurs staan voor u klaar.