Taxi Houten Utrecht

Zoek u een goedkope Taxi van Houten naar Utrecht?

TCMN heeft voor u de goedkoopste taxi's met vaste lage tarieven u reist al vanaf 27,50 van Houten naar Utrecht en andersom. Het is uiteraard ook mogelijk om een retour te reserveren. Reist u met een groep? geen probleem. Ook hier hebben wij vaste lage tarieven, namelijk:

Ritprijs met stationwagen: €37,50 
Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 37,50
Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 47,50
Dus ook met een groep reserveert u bij TCMN!

Wij staan bekend om onze goede service, kwaliteit en de klantvriendelijkheid van onze chauffeurs. WIj verzekeren u dat de taxi binnen 15 minuten voor de afgesproken tijd en plaats staat. 

Contact

TCMN is te bereiken via de Mail en telefonisch! Het nummer is 0306880711 en u kunt mailen naar info@tcmn.nl. Onze centrale staat 24 uur per dag 7 dagen in week voor u klaar. Voor al u vragen hebben wij de antwoorden en we brengen u overal heen voor de scherpste prijs.

Betalen kan bij TCMN op verschillende manieren. Als u eventueel niet genoeg contant bij u heeft is het bij ons ook mogelijk om met de pinpas te betalen of creditcard. Bij het gebruik van de pinpas komt er €2.50 extra kosten bij en bij de creditcard €7.50.

Services

Bij TCMN staat service hoog in het vaandel. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van de benodigde papieren en passen! De chauffeurs helpen u altijd graag met uw koffers en met het in en uitstappen. Dit alles om u een zo fijn mogelijke reis aan te bieden.

WIj staan bekend om onze goede service en kwaliteit van onze taxi chauffeurs. Wij verzekeren u dat de taxi binnen afgesproken tijd en plaats voor uw deur staat. Onze chauffeurs staan voor u klaar.

Taxi Centrale Midden Nederland voor de goedkoopste taxi!