Taxi Utrecht Vianen

Goedkoopste taxi van Utrecht naar Vianen!

Voor maar liefst € 30 brengen wij u van Utrecht naar Vianen! TCMN Taxi Centrale Midden Nederland is de goedkoopste taxi van regio Utrecht. Dit komt omdat TCMN niet werkt met hoge meterprijzen maar met vast lage tarieven! Ook staat TCMN bekend om zijn goede services en nette gediplomeerde chauffeurs.

Wij garanderen u de beste service,kwaliteit en de klantvriendelijkheid van onze taxi chauffeurs waar wij om bekend staan. Heeft u per direct een taxi nodig? Dan verzekeren wij u dat de taxi binnen 15 minuten voor de afgesproken tijd en plaats staat. De chauffeur staat klaar om uw bagage in en uit te laden.

Mogelijkheden bij Taxi Centrale Midden Nederland

Bij TCMN heeft u vele mogelijkheden. Mocht u met een groep reizen dan zijn dit de vaste lage tarieven die dan gelden: Ritprijs met stationwagen: € 40,00
Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 40,00
Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 55,00

Dus ook voor de groepsreizen kunt u het beste terecht bij TCMN.

Mocht u met kinderen reizen dan is dat geen probleem u kunt namelijk ook een kinderzitje huren voor slechts 5 euro per rit! TCMN beschikt over kinderzitjes, maxi-cosi's en  stoelverhogingen, zodat ook uw kleine veilig mee kunnen. Betalen kan bij TCMN op verschillende manieren dus wat u het makkelijkste vind,  het kan D.M.V. pin, Creditcard en contant.

Services

Bij TCMN staat service hoog in het vaandel. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van de benodigde papieren en passen! De chauffeurs helpen u altijd graag met uw koffers en met het in en uitstappen. Dit alles om u een zo fijn mogelijke reis aan te bieden.

WIj staan bekend om onze goede service en kwaliteit van onze taxi chauffeurs. Wij verzekeren u dat de taxi binnen afgesproken tijd en plaats voor uw deur staat. Onze chauffeurs staan voor u klaar.

Reserveren kunt u op onze website aan de hand van ons reserveringsformulier. Op onze site kunt u ook zelf uw ritprijs berekenen, kijk op www.TCMN.nl voor meer informatie of bel naar 030-6880711 waar u ook telefonisch kunt reserveren.

Taxi nodig? Bel snel naar 030-6880711 of surf naar www.TCMN.nl