Taxi Zeist Schiphol

Goedkope taxi nodig?

Uw ritje van Zeist naar Schiphol kost u € 60,50.  Zoekt u een goedkope taxi van Zeist naar Schiphol? Dan zit u bij TCMN goed want wij hebben het beste ,goedkoopste en snelste luchthaven vervoer van Utrecht! Taxi Centrale Midden Nederland heeft voor u de beste services. Wij garanderen u de beste kwaliteit. Onze centrale staat 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar. Wij staan bekend om de klantvriendelijkheid van onze taxi chauffeurs. 

Onze taxi chauffeurs staan voor u klaar bij het in en uit stappen en bij het in en uit laden van de bagage.

Retour

Het is mogelijk om een retour te boeken bij TCMN. Onze chauffeur zorgt dan dat hij op tijd op het vliegveld staat als u land zodat hij u direct naar huis kan brengen! Wij noteren uw vluchtnummer en dan kijken wij zelf of u vertraging heeft zodat daar geen misverstanden over ontstaan!

Betalen

Betalen kan bij TCMN op vele manieren, namelijk met pin, creditcard of contant. Onze chauffeur zorgt altijd dat hij genoeg wisselgeld bij zich heeft zodat het geen problemen oplevert. BIj gebruik van uw pinpas komt er € 2.50 bij en bij de creditcard € 7.50.

Kinderen

Bij ons kunt u ook kiezen voor een kinderzitje, maxi-cosi en een stoelverhoging, want wij denken ook aan de veiligheid van uw kinderen. Deze kunt u erbij huren voor maar € 5. 

Groepsvervoer

Ritprijs met stationwagen: € 70,50

Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 70,50

Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 87,50

Services

Bij TCMN staat service hoog in het vaandel. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van de benodigde papieren en passen! De chauffeurs helpen u altijd graag met uw koffers en met het in en uitstappen. Dit alles om u een zo fijn mogelijke reis aan te bieden.

WIj staan bekend om onze goede service en kwaliteit van onze taxi chauffeurs. Wij verzekeren u dat de taxi binnen afgesproken tijd en plaats voor uw deur staat. Onze chauffeurs staan voor u klaar.

U kunt reserveren op onze website WWW.TCMN.NL of u belt naar 030-6880711.